Άξια συγχαρητηρίων η δράση των εθελοντών στη πόλη για τα αδέσποτα

Άξια συγχαρητηρίων η δράση των εθελοντών στη πόλη για τα αδέσποτα

Ευχάριστα ξάφνιασε η πρωτοβουλία της υποψήφιας βουλευτού του Κινήματος Αλλαγής στο Νομό Λάρισας Μαρίας Γαλλιού, αφού μετά από πρωτοβουλία της, μετέβη στο κτηνιατρείο του κ. Παπαλεξίου και δώρισε 200 κιλά σκυλοτροφές στον Τομέα Αδέσποτων των Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών, συμβάλλοντας στο εθελοντικό τους έργο.

Η κ. Γαλλιού τόνισε στην ανακοίνωσή της: “Το ρεπορτάζ της ΕΡΤ του δημοσιογράφου Βαγγέλη Μητρούσια ανέδειξε για ακόμη μια φορά την πολυετή προσφορά των εθελοντών στην Ελασσόνα στη φιλοζωία. Αποτελούν τα συγκεκριμένα παιδιά παράδειγμα προς μίμηση ενώ άξια πολλών συγχαρητηρίων είναι η Ρούλα Γιαβούρογλου που είναι επικεφαλής της προσπάθειας και ο δημοσιογράφος Αντώνης Λιάνος, που με τις δράσεις τους αναδεικνύουν το τεράστιο αυτό πρόβλημα μέσα στη κοινωνία και δρουν στην άμεση επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα αδέσποτα στην καθημερινότητα τους. Μας διδάσκει πάρα πολλά η αγάπη και η αφοσίωση τους…”!

Οι Ελασσονίτες Εθελοντές Ενεργοί Πολίτες ευχαρίστησαν την κ. Γαλλιού για την βοήθεια που πρόσφερε στη τροφοδοσία των αδέσποτων στον Χώρο Φιλοξενίας Τραυματισμένων Ζώων του Δήμου Ελασσόνας.

Δημοσιέυτηκε στο elassona-city.gr