Μητέρα & Σύζυγος

Μητέρα του 10 ετών Μιχάλη, του 7 ετών Γιάννη και της 3 ετών Ελισάβετ-Μαρίας, σύζυγος του Νίκου Πουλαράκη, θεωρεί βόμβα στα θεμέλια της πατρίδας το δημογραφικό πρόβλημα και την ακατάσχετη αιμορραγία του brain drain.

Επαγγελματίας

Δικηγόρος και όχι επαγγελματίας της πολιτικής, αυτοδημιούργητη, επέλεξε τον δύσκολο δρόμο να δραστηριοποιηθεί στη Λάρισα, την πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε και αγαπά.

Μαχήτρια

Θα έπρεπε να βρισκόμαστε σε γόνιμο διάλογο για το μέλλον της χώρας μας και να αναζητούμε προοδευτικές λύσεις και πολιτικές. Το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί τη θετική και όχι την τιμωρητική ψήφο. Ταυτόχρονα, η κοινωνία των πολιτών επιζητά διακαώς να ανανεωθεί με νέο αίμα και είμαι πεπεισμένη ότι η ουσιαστική πολιτική ανανέωση αποτελεί το ζητούμενο για την πατρίδα μας.

Μητέρα, σύζυγος, επαγγελματίας. Αισιόδοξη, ανθρωπίστρια και μαχήτρια. Υπηρέτης της Θέμιδος κι όχι επαγγελματίας της πολιτικής.

Αυτοδημιούργητη, επέλεξε τον δύσκολο δρόμο να δραστηριοποιηθεί στη Λάρισα, την πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε και αγαπά. Δεν το μετάνιωσε, μα ούτε και παραβλέπει τις δυσκολίες που συνάντησε στη διαδρομή της.

Η Μαρία, 36 ετών σήμερα, πιστεύει βαθιά ότι η γενιά της, η γενιά που βιώνει περισσότερο από κάθε άλλη τα απότοκα της κρίσης, είναι αυτή που πρέπει να βροντοφωνάξει «παρών».

Πήρε την απόφαση να κατέβει ως υποψήφια στον Δημοκρατικό Χώρο με το Κίνημα Αλλαγής για να μπορεί όταν στο μέλλον τη ρωτήσουν τα παιδιά της «μαμά, εσείς τι κάνατε για να σώσετε την Ελλάδα» να τους απαντά με καθαρό βλέμμα «Ότι κάνουν πάντα οι Έλληνες, το παλέψαμε…».

Μητέρα του 10 ετών Μιχάλη, του 7 ετών Γιάννη και της 3 ετών Ελισάβετ-Μαρίας, σύζυγος του Νίκου Πουλαράκη, θεωρεί βόμβα στα θεμέλια της πατρίδας το δημογραφικό πρόβλημα και την ακατάσχετη αιμορραγία του brain drain.

maria-galiou

Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από τα 24 της χρόνια διατηρεί δικηγορικό γραφείο, με την ανάγκη της για εξέλιξη να την οδηγεί στο μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο Αστικό, Αστικό Δικονομικό και Εργατικό Δίκαιο και στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο για να λάβει το πτυχίο από το Τμήμα της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών.

Το Συνεταιριστικό και Εταιρικό Δίκαιο είναι οι τομείς της ειδίκευσής της, ώριμη επιλογή της αφού ως άνθρωπος της αγοράς συνειδητοποιεί τις συνέπειες της «δαιμονοποίησής» της.

Πολυπράγμων και πολυσχιδής προσωπικότητα, με κοινωνικές ανησυχίες θέτει ως απόλυτη προτεραιότητά της την προστασία του θεσμού της ελληνικής οικογένειας ως εκ τούτου κι η ενεργή ενασχόληση της με υποθέσεις οικογενειακού δικαίου.

Μότο της το καζαντζακικό «Δε ζυγιάζω, δε μετρώ, δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι».

maria-galiou
maria-galiou
maria-galiou
maria-galliou-oikogeneia
maria-galiou
maria-galiou

μαζί με # πίστη στο μέλλον